Arrestohet dhe akuzohet me motivacionin "agjitacion-propagandë" dhe dënohet me 12 vjet në burgun e Spaçit.

Pasi del nga burgu, vritet në kufi gjatë një tentative arratisjeje.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.