Lindi më 1940, në Elbasan. Me vendim nr. 155, datë 20 dhjetor 1969, të Gjykatës së Rrethit Elbasan e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 4 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 327
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.