Lindi më 1938, në Kishtë, Gramsh. Është internuar "për çështje politike" nga
Gramshi në Berat dhe Tepelenë, prej 10 prill 1947 deri më 10 shtator 1952; bashkë
me nënën. Babai tij, Riza Kisha, vdiq në hetuesi më 1948.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 225
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.