Lindi më 1933 në Fier. Arrestuar më 23 maj 1959. Më 2 shtator 1959, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për “veprime përgatitore për t’u arratisur”, me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për dy vjet. Liruar më 10 shkurt 1965.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 233-234
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.