Lindi më 9 prill të vitit 1935, në Tiranë. Më 14 maj 1982, Gjykata e Rrethit të Mirditës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacionit e të propagandës", dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 3 vjet kohë. U fal me amnistinë e datës 15 nëntor 1982, me dekret nr. 6606, datë 28 tetor 1982.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 109-110
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.