Lindi më 1921, në Sopik të Gjirokastrës. Më 21 janar 1947, me vendim nr. 16, Gjykata Ushtarake e Gjirokatrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 2 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 63, FL. 17-18
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.