Lindi më 1941, në Sotirë të Gjirokastrës. Me vendim nr. 116, 20 nëntor 1973, Gjykata e Rrethit të Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 7 vjet burg. Me vendim nr. 51, 22 dhjetor 1976, Gjykata e Rrethit të Mirditës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 10 vjet burg, heqjen e së drejtës së zgjedhjes për 5 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë. Përfundimisht, u dënua me 13 vjet burg, heqjen e së drejtës së zgjedhjes për 5 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë. U lirua më 1982.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 71
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.