Lindi në Greqi, në vitin 1908. U arrestua më 23 gusht 1976, dhe me vendim nr. 3, datë 1 shkurt 1977, Gjykata e Rrethit të Gjirokastrës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut" me 20 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 216
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.