Lindi në Pepel, në vitin 1934. Me vendim nr. 56, datë 21 dhjetor 1957, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut, në formë tentativë arratisjeje jashtë shtetit", me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 164
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.