Lindi më 1954, në Gjirokastër. Më 7 shtator 1955, me vendim nr. 22, Gjykata Ushtarake e Gjirokatrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 30 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 51, FL. 38-39
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.