Lindi në vitin 1921, në Shkodër. Më 7 mars 1977, me vendim nr. 22, Gjykata e Sarandës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit» dhe e dënoi me 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 403
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.