Lindi më 3 mars të vitit 1929, në fshatin Dhërmi të Vlorës. Më 27 korrik 1962, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut në formën e tentativës së arratisjes në Greqinë monarko-fashiste» dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 4 vjet kohë. Ky vendim u la në fuqi edhe nga Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë, më 6 shtator të po atij viti.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 432.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.