Lindi në Leshnicë të Sarandës, më 13 prill 1921. Me vendim nr. 174 , datë 5 maj 1953, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për pesë vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 400
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.