Gjykata Ushtarake e Tiranës me vendim nr. 117, dënohet me burg dhe shpallet fajtor për fajin e spijunazhit. Me anën e këtyre agjentave misionet e huaja kanë mundur të mësojnë të gjitha sekretet e shtetit shqiptar…

Burimi: https://kujto.al/frida-sadedini-jeta-e-nje-gruaje-nen-hekurat-e-diktatures/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.