Lindi më 1931, në Himarë. Më 7 janar 1961, me vendim nr. 3, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për “tradhëti ndaj atdheut mbetur në tentativë, në bashkëpunim me një person tjetër ka tentuar të arratiset jashtë atdheut”, me 12 vjet burg, humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet dhe konfiskim pasurie.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.6, Fl. 54-55
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.