Lindi në vitin 1938, në Tiranë. U arrestua më 30 nëntor 1970, dhe më 25 mars të vitit 1971, me vendim nr. 81, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 271
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.