Lindi më 30 maj të vitit 1932, në Shkodër. Më 28 dhjetor 1950, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje" dhe e dënoi me 2 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 165
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.