Lindi në Shkodër, më 11 gusht 1910. Me vendim nr. 24, datë 26 maj 1945, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi faktor në bazë të Ligjit nr. 41, datë 14 janar 1945 dhe e dënoi me vdekje. U ekzekutua më 7 qershor 1945.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017),361
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.