Lindi më 1895, në Bzhet të Shkodrës. Më 9 mars 1945, me vendim nr. 61, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit», dhe e dënoi me 20 vjet burg. Më vonë, dënimi iu zbrit në 15 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 353
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.