I dënuar politik. U arrestua dhe u gjykua në janar 1948, së bashku me Terezina Palin, Zef Zorbën, Karlo Sumën, Xhabir Dibrën dhe Maliq  Bushatin.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.