Vrarë nga forcat komuniste në moshën 17 vjeç. Pjesë e familjes Ndreu, që i ka bërë rezistencë vendosjes së regjimit komunist në Veri dhe është goditur rëndë prej tij, me disa të vrarë, të burgosur dhe të internuar.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.