Lindi më 1907, në Xhuxhë, Mirditë. Më 23 korrik 1952, me vendim nr. 139, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për "fajin e strehimit dhe furnizim të arratisurish", me 5 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet dhe konfiskim pasurie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 11. Fl. 395-395
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.