Lindi në Shkodër, në vitin 1909. Më 20 gusht 1954, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për “tradhëti ndaj atdheut duke u vënë në shërbim të agjentëve Jugosllavë“ dhe e dënoi me njëzet e pesë vjet burg dhe humbjen e së drejtës elektorale për pesë vjet kohë.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 803
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.