Lindi në fshatin Selcë të Kelmendit, më 10 maj të vitit 1886. U arrestua për «motive politike» më 21 tetor të vitit 1944 dhe u lirua më 22 shtator 1945.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 599.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.