Lindi më 15 shkurt të vitit 1938, në Macukull të Matit. Më 22 nëntor 1977, me vendim nr. 152, Gjykata e Rrethit të Lushnjes e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie. U amnistua me dekret nr. 6656, datë 28 tetor 1982 të Presidiumit të Kuvendit Popullor.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 133
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.