Lindi në Lumë të Shkodrës, në vitin 1915. Me vendim nr. 280, datë 25 qershor 1952, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në grupe antipushtet" dhe e dënoi me 5 vjet burgim, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për dy vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 21
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.