Lindi më 1900, në Shkodër. Më 1 tetor 1950, me vendim nr. 223, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin si armik i popullit" dhe e dënoi me 10 vjet burg, punë të detyruar, humbjen e të drejtave elektorale për aq kohë dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 271
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.