Nga fshati Mollë i Shoshit. Gjatë kontrollit të njesiteve partizane në fshatin e tij, tentoi të ikte dhe për këtë arsye u qëllua nga partizanët dhe mbeti i vrarë, sipas dokumenteve të kohës. Në dokumente ka dy data të mundshme për ekzekutimin e tij, 1 dhe 3 tetor 1946.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.