Lindi në Stamboll, më 1 shkurt 1918. Me vendim nr. 158, datë 1 shtator 1967, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë» dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë, humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë, si dhe heqjen e të gjitha dekoratave.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 376
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.