Lindi më 1946, në Delvinë. Arrestuar më 16 shkurt 1980. Më 15 maj 1980, me vendim nr. 31, Gjykata Sarandë e dënoi për "agjitacion e propagandë", me 9 vjet burg dhe humbjen e të drejtave civile për 5 vjet.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 355-356
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.