Lindi në vitin 1900. U arrestua më 19 mars 1952, dhe Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "aktivitet armiqësor", dhe e dënoi me pesë vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 292
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.