Lindi më 1936, në Gjirokastër. Më 4 shkurt 1954, me vendim nr. 117, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 4 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/1, FL. 114-15
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.