U arrestua kur ishte 19 vjeç. Gjatë hetuesisë pëson tronditje mendore dhe shtrohet në spitalin psiqiatrik të Elbasanit. Familjen e internojnë në Çermë të Lushnjës ku punojnë 10 vjet në bujqësi. Pas kthimit në shtëpi, përgatit planin e arratisjes me not nga Saranda në Korfuz, për ku niset bashkë me motrat më 2 gusht 1984. Humbet në det gjatë asaj nate, për mos t'u gjetur më, ndërsa motrat arrijnë të mbijetojnë.

Burimi: "Një histori arratie që bëri bujë në ’84-n dhe Shqipëria dje e sot sipas Isabela Islamit", Gazeta Dita, shkurt 2014
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.