Lindi më 1928, në Himarë, Vlorë. Më 17 qershor 1947, me vendim nr. 155, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për “tentativë arratisjeje” me 4 vjet burg me punë të detyruar. Më 9 nëntor 1947, me vendim nr. 234, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për “agjitacion e propagandë”, me 8 vjet burg dhe punë të detyruar.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, FL. 66-67
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.