Lindi në Himarë të Vlorës, në vitin 1921. Me vendim nr. 104, datë 10 prill 1952, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për "strehim dhe furnizim të kriminelëve" dhe e dënoi me 10 vjet privim lirie. U lirua më 10 prill 1960.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 136
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.