Lindi në vitin 1937, në Gjirokastër. Më 25 shkurt 1982, me vendim nr. 77, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie. U fal me dekret nr. 6656, datë 28 tetor 1982, të KKP.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 310
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.