Lindi më 1894, në Shkodër. Më 30 mars 1948, me vendim nr. 13, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor "për krimin e fajeve penale kundër popullit e shtetit" dhe e dënoi me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave civile e politike për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 229
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.