Djali i ish-kolonelit Dilaver Radeshi, të burgosur për motive politike dhe më pas të internuar në Kajan të Elbasanit. Më 15 maj 1978, u internua nga Tirana në Kajan dhe familja e tij.

Kur u internuan, Kastrioti ishte pjesë e klubit "17 Nëntori" në sportin e atletikës. Ai e vazhdoi angazhimin në atletikë edhe pas internimit duke arritur majat në këtë sport.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.