Lindi më 1946, në Vlorë. Më 23 janar 1976, me vendim nr. 1, Gjykata e Durrësit, Kolegji Ushtarak e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacion e propagandës" dhe e dënoi me 4 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2014, D. 17, Fl. 260-261
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.