Lindi më 15 mars të vitit 1946, në fshatin Bubës të Përmetit. Më 1 tetor 1964, Gjykata e Qarkut të Gjirokastrës e dënoi me 10 vjet heqje lirie për «tradhëti ndaj atdheut». U arrestua sërish më 1979, dhe më 8 dhjetor të po atij viti, Gjykata e Qarkut të Gjirokastrës e shpalli fajtor për «agjitacion e propagandë kundër shtetit» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 11
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.