Lindi në vitin 1887. Më 5 korrik 1945, Gjykata Ushtarake e Korçës e shpalli "armik të popullit" e "kriminel lufte" dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskmin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 388
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.