Lindi në vitin 1900, në Çamëri. Djali i Bexhet dhe Fatime Kalaçit. Më 14 prill 1964, me vendim nr. 10, Gjykata e Elbasanit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 8 vjet burg. Shteti e dënoi me 8 vjet burg në burgun e Burrelit. Pak muaj para se të dilte nga burgu i Burrelit e çuan në burgun e Tiranës, ku, më 17.03.1969, ndërroi jetë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 116
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.