Lindi më 1875, në Ngraçan, Fier. Më 19 shtator 1950, me vendim nr. 203, Gjykata ushtarake Gjirokastër e dënoi për “bashkëpunim me diversantët dhe strehim dhe furnizim të tyre”, me 7 vjet burg dhe heqjen e të drejtave për 3 vjet.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 145-146
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.