Lindi më 1907, në Kaninë, Vlorë. Më 2 gusht 1945, me vendim nr. 7, Gjykata Ushtarake e Vlorës e deklaroi fajtor "për krimin si kriminel lufte dhe armik i popullit" dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, humbjen e të drejtave elektorale dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 155
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.