Lindi më 1893, në Oblik, Shkodër. Më 12 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi për "faje kundër popullit dhe shteti", me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtave civile e politike baras me kohën e ndëshkimit.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 409-410
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.