Lindi më 1902 në Martallaj, Tepelenë. Më 5 dhjetor 1947, me vendim nr. 272, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi si "pjesëtar aktiv i Ballit Kombëtar ", me 4 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave politike për 1 vit.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 7, Fl. 82
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.