Lindi në Pogradec, në vitin 1903. Me vendim nr. 4, datë 6 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Pogradecit e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në organizatën tradhëtare të Ballit Kombëtar" dhe e dënoi me 15 vjet burg me punë të detyruar, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave politike-civile baraz me kohën e dënimit

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 351
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.