Lindi në fshatin Lazarat të Gjirokastrës, më 5 maj të vitit 1926. U arrestua më 13 mars 1953, dhe më 23 qershor të po atij viti, Gjykata Ushtarake Territoriale e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet kohë. U arrestua sërish më 16 gusht 1981, dhe më 5 dhjetor të po atij viti, Gjykata e Rrethit të Matit e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacionit e propagandës" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 139-140
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.