Lindi më 1902, ose 1903 në Kavajë. Më 4 mars 1950, me vendim nr. 84, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për “strehim dhe furnizim të kriminelëve”, me 15 vjet burg dhe punë të detyrueshme.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 66-67
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.