Lindi më 13 prill të vitit 1931, në fshatin Braçanj të Korçës. Më 7 mars 1985, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtor "për tradhti ndaj Atdheut dhe vënies në shërbim të agjenturës dhe për pjesëmarrje në një organizatë kriminale kundër pushtetit popullor në bashkëpunim" dhe "për agjitacion e propagandë", ndaj e dënoi me 20 vjet heqje lirie dhe humbje të së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 578, 735 
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.